3 сигурни знака, че сте несъвместими


3 сигурни знака, че сте несъвместими
Снимка: iStock/Guliver

Взаимоотношенията са трудни. Винаги идва моментът, в който си задавате въпроси от сорта на: "Дали сме се намерили?" или "Дали това е правилният човек?". Всъщност може да сте направили точния избор, но ако не сте, по-добре да разберете навреме, отколкото да страдате, ако се окаже, че не сте съвместими на някакъв по-късен етап от връзката си.

Вижте знаците, които ще ви подскажат, че не сте един за друг.

Различия в основните ценности

Трябва да сте сигурни, че между вас няма различия. Ако настъпи моментът, в който вие сте готовa за семейство и деца, а партньорът ви е далеч от тези мисли, със сигурност е добре да преосмислите отношенията си. Ако например мечтаете да се видите в бяла рокля, а той изобщо не иска да се жени, това е проблем, който дори да не виждате сега, рано или късно ще излезе на преден план. Бъдете уверени в преценката си. Разговорът в подобни ситуации е много важен. С него можете да решите проблема, ако има такъв, и да продължите заедно напред или да разберете дали изобщо имате бъдеще заедно.

Вашият партньор ви приема за даденост

Ето как да разберете, че не сте желани или куца нещо в отношенията. Например гледате филм, който е избран само от партньора ви, без да ви попита дали искате точно него. Или той прави планове, без изобщо да се поинтересува за вас и желанията ви. По този начин разбирате, че вашето мнение не се зачита. Щом се е стигнало до подобни отношения, значи несъвместимостта е на лице.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама