4 неща, които НЕ трябва да споделяте за връзката си


4 неща, които НЕ трябва да споделяте за връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена има приятелки, на които споделя голяма част от живота си. Познавате се отдавна и сте свикнали да им разказвате всичко от личния си живот, както съответно и те на вас. Ако обаче имате сериозна връзка, на която държите, не трябва да си позволявате да коментирате някои по-лични неща, свързани с нея и с отношенията ви. Ето 4-те теми, които не трябва да обсъждате с приятелките си:

Щастието ви

Aко имате някакъв проблем с половинката си, който непрестанно ви мъчи, естествено, че трябва да споделите с приятелките си, защото обикновено те са утехата в такива моменти. Ако обаче всичко е наред, не се хвалете с това. Дори най-добрите ви приятелки биха могли да завидят, ако те са прекалено самотни или нещастни в момента. Щастието обича тишината, затова не парадирайте с него, а тихо му се радвайте.

Личният живот на половинката ви

Aко той ви е доверил тайните си, не трябва по никакви причини да ги коментирате пред приятелки, защото по този начин го предавате. Ако коментирате личния му живот може да загуби доверието си към вас и връзката ви да се разклати много сериозно. Пазете в тайна личните му проблеми, за да не допуснете грешка, поради която да се разделите.

Не споделяйте всички спорове

Дори често да се карате, се опитайте колкото може по-рядко да споделяте това с приятелките си. По този начин те ще започнат да ви настройват да правите неща, които не винаги ще са във ваша полза. Взимайки отношение по този въпрос, те малко или много ще определят вашето крайно решение. Опитайте се да решавате малките проблеми без намесата на приятелки, защото понякога чуждото мнение влияе много, особено когато е на близките ни.

Интимният ви живот

Не го коментирайте по никакъв повод, независимо колко разпален разговор на тази тема се води около вас. Можете да говорите цялостно по темата, но не да споделяте подробности относно вашия интимен живот, защото това може да ви донесе само главоболия. Дори да има въпроси, които много ви вълнуват, се опитайте да не ги задавате на приятелките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама