4 знака, че връзката ви има страхотно бъдеще


4 знака, че връзката ви има страхотно бъдеще
Снимка: iStock/Guliver

Повечето обвързани хора имат лошия навик да сравняват връзката си с тези на приятели, любими актьори или дори с тези от филмите. Колкото и да е грешно, е някак логично, особено ако човек няма опит с връзките. Вместо да се чудите дали всичко е наред, ето кои са 4-те сигурни знака, че любовта ви има добра перспектива.

Имате си пълно доверие

Едно от най-комфортните неща в една връзка несъмнено е доверието. Ако половинката ви каже, че отива да гледа мач с приятели и вие сте абсолютно сигурни в това и си лягате спокойни и щастливи, не започвайте да търсите „под вола теле”.

Нямате търпение да се видите

Знаете как е – ставате в последния момент, разминавате се пред банята, 2 глътки кафе в бързината и всеки тръгва към офиса. Но ако ежедневните задачи не успяват напълно да замъглят съзнанието ви, намирате време за няколко бързи съобщения и нямате търпение да се приберете, това е страхотно!

Разсмивате се

Според редица психолози сходното чувство за хумор е много важно за една връзка. Ако и двамата се забавлявате на едни и същи шеги и филми, обичате да се спогаждате забавни номера, то вашата връзка е наистина щастлива.

Представяте си бъдещето заедно

Силните двойки говорят за общото бъдеще и градят планове. Не, нямаме предвид следващата почивка на море. Ако мислите за ново жилище, деца, смяна на работното място и неща от този сорт, бъдете сигурни, че се движите в правилна посока.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама