5 секс пози за двойки с голяма разлика във височината


5 секс пози за двойки с голяма разлика във височината
Снимка: iStock/Guliver

Когато с половинката имате значителна разлика във височината, то със сигурност сте свикнали той да се навежда, за да ви целуне, вие да се надигате на пръсти, за да го прегърнете и разни такива дреболии, които изглеждат сладко отстрани. Но в спалнята нещата могат да бъдат доста комични, когато дори при традиционната мисионерска поза гледате гръдния кош на партньора, вместо очите. Ето 5-те пози, които са чудесни за ниски дами с високи половинки.

1. Обърната каубойка

Тази поза не изисква очен контакт, което пък на свой ред ви позволява да се концентрирате напълно върху удоволствието. Допълнителен бонус е, че контролирате дълбочината на проникване.

2. На ръба на масата/леглото/плота

Всяка плоска повърхност е подходяща за изпълнението на тази поза. При нея разликата във височината сякаш изчезва и остава само удоволствието.

3. Лъжички

Много хора подценяват тази поза и я използват само за сън. Макар да е мързелива откъм действие, предлага отлични възможности за допълнителна стимулация.

4. Змия

Отличен вариант за хора с голяма разлика във височината! Легнете по корем и сложете възглавница под таза за да "оптимизирате" ъгъла на проникване.

5. Кучешката

Застанете на колене на ръба на леглото, а партньорът ви прав зад вас. Приятно прекарване!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама