5 важни урока за любовта, които всяка жена трябва да знае


5 важни урока за любовта, които всяка жена трябва да знае
Снимка: iStock/Guliver

В света на срещите е лесно да се загубите и да забравите кой сте всъщност. Вие давате толкова много на другия човек и в крайна сметка идентичността ви като индивид започва да се смесва с неговата. В даден момент се обръщате назад и виждате, че от това, което сте били преди началото на връзката, не е останало почти нищо. Така ви се струва, че започвате да губите разсъдъка си. За да запазите здравия разум и самоувереността си в средата на връзката между изпитания и грешки, важно е да имате предвид тези 5 урока.

Ето какво трябва да знаят и следват всички жени:

1. Никой друг не носи отговорност за вашето щастие, освен вас самите

Партньорът може да допринесе за вашето щастие, но това не е негова работа. Всичко започва с вас и не можете да разчитате на него да ви донесе радост. Ако не сте в състояние да се чувствате щастливи, как може да очаквате някой друг да ви направи щастливи? Вместо да намирате партньор, за да запълни тази празнота, установете здрави отношения със себе си и ще откриете повече удовлетворение, когато сте сами.

2. Никога не бъдете с някой, който не се отнася с уважение

Никога не позволявайте на някого да ви нарани емоционално, психически или физически. Не бива да получавате нещо друго освен любов и нежност.

3. Не преследвайте някой, който не вижда вашата стойност

Който не може да разбере какъв късметлия е, няма да си струва времето или усилието ви. Вие заслужавате само най-доброто, така че не се примирявайте с партньор, който не може да се справи с това. Не става въпрос за това да бъдете по-добри от него, а за оценяване. Не губете енергията си за хора, които не разбират това.

4. Никога не променяйте себе си за някой друг

Освен ако не е за по-добро, не би трябвало да променяте нито една от вашите вярвания, ценности, мнения, външен вид и т.н. Ясно е, че ако те не ви приемат точно такива, каквито сте, те не оценяват стойността ви. В такъв случай, просто си тръгнете.

5. Вие сте напълно достатъчни

Не позволявайте на никой да ви убеди в обратното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама