5 знака, че сте несъвместими


5 знака, че сте несъвместими
Снимка: iStock/Guliver

Вашият партньор правилен ли е за вас или е време да продължите напред? Няма един отговор на този въпрос, независимо колко любовни съвети сте прочели. Всяка ситуация е уникална. Но долу има някои индикатори, които издават, че е време двамата да продължите по различни пътища.

1. Имате различия в основните ценности

Основните ценности като желанието да имате дете, да се омъжите или да се преместите в друга държава са важни за един човек. Ако вашите и тези на партньора ви се разминават значително, това е голям червен флаг. Ако сте готова да ги промените заради някого, това трябва да стане като резултат от личностно израстване. Не позволявайте никой да ви притиска да правите нещо, в което не вярвате.

2. Партньорът ви приема за даденост

Гледате филмите, който той избира, ходите на местата, където той иска, обличате се с дрехите, които той харесва...Междувременно той никога не признава нищо от това, а просто приема поведението ви за даденост.

3. Не ви уважава

Липсата на уважение може да се покаже по много начини. Единият е да се държи с вас като с неравна, да ви оказва вербално или емоционално насилие или пък да има пасивно-агресивно поведение. Също така може да прави общи планове, без да се допитва първо до вас. Каквото и да е - по-добре ще бъдете, ако сте далеч от него.

4. Той не се интересува от вашите нужди, емоционални и сексуални

Всичко, което правите, е защото се вписва в неговите представи. Той очаква, че ще искате всичко, което и той самият. Той взима, взима... но много рядко дава. Очаква да правите всичко лесно за него, така че да не му се налага да полага усилия. 

5. Той обича да бъде обгрижван, но рядко (или никога) не отвръща със същото

Може да ви отнеме известно време, за да забележите, но рано или късно всичко излиза наяве. Винаги се грижите за него, интересувате се за неговите чувства, какви са плановете му, в какво настроение е. Той обаче рядко го прави за вас. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама