6 идеи за прекрасен романтичен уикенд с любимия


6 идеи за прекрасен романтичен уикенд с любимия
Снимка: iStock/Guliver

Времето, прекарано с любимия човек, е много ценно. В забързаното ежедневие понякога нямаме възможност да се любуваме на партньора си и да му покажем колко много го обичаме и колко държим на него.

Почивните дни в края на седмицата са прекрасен момент да се отдадете на романтика. Ето няколко чудесни идеи за уикенда, с които няма да сбъркате и ще прекарате незабравими мигове:

1. Направете изненада

Може да помислите за нещо, което отдавна искате да направите двамата. Например да отидете заедно на ресторант или на кино. Съберете няколко идеи и подберете най-добрата, за да бъде изненадата перфектна. Направете план и го следвайте. Можете да изненадате човека на сърцето си и с любимия му шоколад или напитка. Малките жестове говорят много!

2. Направете си романтично пътуване в друг град

За два дни могат да се случат много неща. Насладете се на възможността си да пътувате заедно. Не е нужно вашето кратко любовно пътешествие да бъде скъпо, достатъчно ви е да бъдете един до друг сред природата.

3. Пригответе специална романтична вечеря

Постарайте се и сгответе нещо ново и различно. Подгответе красива маса, свещи, вино, шампанско, сладък десерт. Покажете на любимия човек, че го обичате – можете да му поднесете и любовно послание, с което да го изненадате.

4. Устройте си културен уикенд

Прекарайте двата почивни дни заедно и посетете концерт, музей или галерия. Защо не и трите? Вечерта пък можете да отидете на кино или на театър – завършекът на деня ще е повече от перфектен!

5. Прекарайте събота и неделя у дома под топлите завивки и планирайте бъдещето си

Чудеса идея! Не бързайте за никъде и почивайте цял ден. Насладете се на топлината по между ви и планирайте почивките си за лятото или за идните месеци. Можете дори да потърсите и закупите самолетни билети.

Желаем ви прекрасен любовен уикенд!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама