6 знака, че сте в "почти" връзка, но не го осъзнавате


6 знака, че сте в "почти" връзка, но не го осъзнавате
Снимка: iStock/Guliver

Никой не обича да си губи времето, още повече в любовен план. "Почти" връзките са удовлетворяващи, ако и двете страни са наясно с условията. Но ако мислите, че сте в сериозни отношения с някой, а същевременно виждате червени флагове, то по-добре се убедете, че човекът до вас не прави някое от тези 6 неща.

1. Не иска да слагате "етикети"

Това изглежда доста очевидно, но е изненадващо колко момичета не виждат проблем, когато партньорът им каже, че още е рано или че „етикетите разрушават нещата“. Мъжете имат навика да преследват това, което искат и ако вече са изминали няколко месеца, в които се виждате „неофициално”, може би мястото ви не е там.

2. Крие в социалните мрежи, че не е сам

Колкото и да е нелепо, в днешно време профилите в социалните медии разкриват много за даден човек. И тук не говорим, че задължително трябва да си промени статуса на обвързан, но ако не ви позволява да го тагвате на снимки или да се "чеквате" заедно от различни места, то има някаква причина за това.

ВАЖНИ УРОЦИ, КОИТО НАУЧАВА МЕ ОТ ПОЧТИ ВРЪЗКИТЕ

3. Поддържа контакт с бившата си

Ако телефонът му постоянно е изключен, докато сте заедно, не се ласкайте толкова, че ви отделя цялото внимание на света. Понякога има доста по-притеснителни причини един мъж да спре звука или да изключи цялостно телефона си.

4. Не иска да ви запознае с приятелите си

Ако той избягва да ви кани на семейни събирания или да ви запознае с приятелите си, казвайки ви "много ще ти е скучно", това е, защото той не иска да обяснява коя сте и какво сте за него. Ако човек иска да бъде във връзка, тогава той няма да има търпение да се срещнете с важните хора в живота му.

5. Не прекарвате повече от два дни заедно

Ако той има някакво странно правило, свързано с престоя ви у тях, по-добре си "плюйте на петите". Ако човек започне да се страхува, че нещата се движат прекалено бързо, защото сте нощували повече от веднъж през тази седмица, не се обръщайте назад.

6. Изпада в ужас от сериозните разговори

Ако дори споменете, че много ви е липсвал през последните дни и той ви отговори с някакъв емотикон или шега, повярвайте – не се интересува от вас. Трябва да можете да говорите за чувствата си, без да се чувствате уязвими или "прилепчиви".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама