6 знака, че трябва да го зарежете


6 знака, че трябва да го зарежете
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да намери мъж, който да я обича и цени. Докато търсите, е възможно да попаднете на хора, които ще ви разочароват и наранят. Ако забележите, че той само ви губи времето и не е правилният за вас, продължете с усмивка напред в търсене на подходящия. Със сигурност не е лесна задача да си тръгнете, когато искате да останете. Затова има няколко знака, които ще ви подскажат, че е време да сложите край. Вижте кои са те:

1. Не ви отговаря навреме 

Ако дълго време не отговаря на съобщенията ви, просто спрете да му пишете. Уверяваме ви, няма прекалено зает човек. Всеки ще намери време за вас, стига да има желанието да го направи. Не се заблуждавайте, че той е изключително ангажиран и постоянно е на работа. Щом не сте приоритет в живота му, просто си тръгнете.

2. Говори постоянно за секс 

Ако всичките ви разговори са на тема секс, то той може би поддържа отношения с вас само за да ви вкара в леглото. Това означава, че се интересува от тялото ви, а не от това какъв човек сте. Може би се чувствате добре, защото прави жестове и комплименти, но щом знаете с каква цел, просто го оставете и намерете човек, който ще оцени характера ви също толкова, колкото и тялото ви.

ПЪЛЕН СЕКС ПРОФИЛ СПОРЕД ЗОДИЯТА!

3. Не ви обръща внимание 

Ако забелязвате, че често си пише с приятели в социалните мрежи, но не намира време да ви отговори или да излезе с вас на разходка, просто го зарежете. Не заслужавате мъж, който ви е поставил на последно място в листа си с приоритети. Ако често отлага срещите ви с глупави оправдания, то той просто няма желание да прекарва времето си с вас, но не иска да ви го каже директно.

4. Чувствате се некомфортно, когато общувате с него 

Няма никакъв смисъл да продължавате тези отношения, ако се чувствате некомфортно, когато сте с него. Ако не можете да бъдете себе си пред този мъж, губите времето си. Напълно нормално е да се чувствате нервни, когато сте около човека, когото харесвате, но не и некомфортно.

5. Често ви критикува 

Ако той не може да приеме недостатъците ви, вие никога няма да се чувствате добре в компанията му. Трябва да откриете човек, който може да обикне всеки един ваш малък минус, а не такъв, който се опитва да ви промени. Уверяваме ви, ще намерите този мъж. Но това ще се случи, след като зарежете този, който иска да промени всичко във вас, за да ви харесва.

6. Държи се зле 

Ако често плачете и се чувствате ужасно след като сте били с него, оставете го. Очевидно той не отговаря на очакванията ви и постоянно ви разочарова. Не трябва да позволявате на мъж да контролира чувствата ви. Щом той се държи ужасно сега, това ще продължи и в бъдеще, а никоя жена не заслужава да се чувства недооценена и наранена. Дори да мислите, че нещо ще се промени, знайте, че това няма да се случи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама