7 сигурни знака, че си пада по теб


7 сигурни знака, че си пада по теб
Снимка: iStock/Guliver

За да разберете какво мисли за вас един мъж, не трябва да го питате директно. Просто наблюдавайте позата му. Независимо от това, което човек казва, жестовете му могат да издадат много повече за истинските му намерения.

1. Той заглажда или разрошва косата си

По този начин мъжете често се опитват да си дадат увереност. Когато видим привлекателен човек, ние инстинктивно се опитваме да изглеждаме по-спретнати, правейки подобни неща като заглаждането на косата. Това правило също така важи и за жените.

2. Поставя ръцете си около бедрата си

Ако един мъж държи ръцете си около бедрата си, като ги слага в джобовете си или на талията си, това е много сигурен знак, че се опитва да демонстрира сила. Същото означава, когато той разтваря краката си широко, когато седи.

3. Опитва се да завземете колкото се може повече пространство

Много мъжки животни, когато се стремят да спечелят женска, се опитват да изпъкнат пред нея, като например се наежват или разперват опашки, подобно на пауна. Причината е, че искат да изглеждат колкото се може по-големи. Когато един мъж прави нещо подобно в присъствието на жена, това е породено от този древен инстинкт.

4. Заема по-отворена поза

В социални ситуации ние неподсъзнателно заемаме по-отворена поза пред хора, които намираме за привлекателни. 

5. Той говори красноречиво

Следете тези моменти, когато един мъж става по-приказлив, когато вие се появите около него. Това е знак, че той иска да ви впечатли.

6. Копира позата ви

Обърнете внимание дали той имитира позата ви. Това показва, че се опитва да ви разбере и да намери нещо общо между вас, което несъзнателно рефлектира върху езика на тялото му.

7. Маниерите му стават по-емоционални

Ако един мъж ви харесва, изражението на лицето му ще бъде приятелско и отворено. Погледът му ще бъде добронамерен и ще показва интерес. Ако е притеснен, е много вероятно да се изчерви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама