Ако прави тези 12 неща, няма да ти изневери


Ако прави тези 12 неща, няма да ти изневери
Снимка: iStock/Guliver

Доверието е една от ключовите съставки за успешна и щастлива връзка. На всички ни се е случвало да се съмняваме в партньора си, но ако той прави тези 12 неща, може да бъдете сигурни, че няма да ви изневери.

1. Tой не е обсебен от телефона си

Ако неговите ръце са заети, а получи съобщение на телефона си и ви помоли да му го прочете, той няма нищо за криене от вас.

2. Той ви уважава

По време на спорове той никога не ви нарича с обидни думи, нито пък ви говори сякаш сте малко дете. Независимо дали е в добро или лошо настроение, се отнася с вас като с равна.

3. Той никога не прекрачва границата

Той не флиртува със сервитьорката, докато сте на вечеря, нито прави коментари за сексапилната ви приятелка. Има очи само за вас.

4. Той може да се контролира

Когато е ядосан, самотен, възбуден... не прави нищо импулсивно, за което ще съжалява по-късно. Той мисли, преди да действа. Има здраво мислеща глава на раменете си.

5. Той не ви държи в неведение

Никога не изчезва, без да ви каже къде отива и с кого. Никога не влиза през вратата 3 часа по-късно без смислено обяснение. Той ви информира за действията си, за да не се притеснявате.

6. Той избягва проблемите

Когато бившата му започна да се държи странно, той изтри номера й. Когато приятелите му отидоха на стриптийз бар, той пропусна, защото ви уважава и държи на връзката ви.

7. Той ви казва всичко

Разказал ви е за всички негови приятели и колеги, затова никога не виждате непознато женско име да му звъни.

8. Той изпълнява всичките си обещания

Ако ви каже, че ще отидете на пътешествие това лято, ще го направите. Ако ви каже, че ще дойде в 8 вечерта, няма да закъснее. Той е мъж на думата.

9. Той има силни приятелства

Хората, с които е близък, биха направи всичко за него. Той се отнася с тях с невероятна добрина и уважение, което е добър знак, че ще се държи с вас по същия начин.

10. Той не е типът мъж, който казва малки бели лъжи

Освен ако не е, за да ви изненада за рождения ви ден, няма да го хванете в лъжа. Дори когато има да ви казва нещо трудно, ще го направи. Той не си премълчава от страх, че може да се ядосате.

11. Никога не се случва нищо подозрително

Никога не сте намирала червило по ризата му, изпусната обица в колата му или приложение за срещи на телефона му. Никога не сте чувала слух за него от приятелите му.

12. Вярвате на интуицията си

Просто може да кажете, че е добър човек, че никога няма да ви нарани. Вярвате му с цялото си сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама