Как да познаеш, че те използва само за СЕКС


Как да познаеш, че те използва само за СЕКС
Снимка: iStock/Guliver

Момче среща момиче. Двамата правят секс. Момичето се чуди дали той я използва само за удоволствие в спалнята. Звучи ли ви познато?

С приложенията за запознанства, социалните мрежи и всички сложни сценарии, които се разиграват в нашата модерна култура, нещата могат да станат доста объркващи, когато става въпрос за секс и излизане.

Няма нищо по-лошо от това да си паднеш по мъж, който само се интересува да прекарва време с теб под чаршафите. Понякога може да ни е трудно да го разберем, затова ви предлагаме 5 сигурни знака, че той ви използва само за секс.

1. Винаги отивате на по питие

Ако един мъж иска да имате връзка, а не само да правите секс, той ще прекарва повече време с вас, за да ви опознае. Докато бирата и розето в бара са идеални за първа среща, ако това е единственото място, където ви кани, това е червен флаг.

Ако той иска да разбере повече за вас и има по-сериозни намерения, ще помисли за други дейности, които може да правите заедно. Едно от хубавите неща на връзката е да преживявате нови и вълнуващи неща заедно, да ходите на ресторанти, музеи, изложби... Напитките в бара са забавни от време на време, но определено не трябва да са единственото нещо, което правите с него. Ако е така, просто ви използва за забавление в спалнята.

2. Не сте свързани в социалните мрежи

Ако излизате с мъж повече от 3 месеца, трябва или да сте приятели във Facebok, или да се следвате в Instagram. Когато той не иска да се обвързва с вас онлайн, това означава, че няма никакви по-сериозни намерения.

3. Запознали сте в Tinder

Оригиналната цел на Tinder е да бъде приложение за секс. Макар че някои от мъжете там си търсят и нещо по-сериозно, все още това си е начин да си намерите някого, с когото просто да се забавлявате в леглото. Tinder е като McDonalds на срещите. Получавате много внимание, но не най-доброто от предлаганото.

4. Той е постоянно зает

Ако той постоянно е извън града, посещава семейството си или пътува по работа, това са много червени флагове. Някои мъже наистина са много заети, но ако той никога не е на разположение, това означава, че не е готов за връзка и най-вероятно просто се наслаждава на компанията ви в спалнята.

5. Той "не търси нищо сериозно"

Чуете ли тази фраза, не трябва повече да си правите планове за връзката ви. Ако той каже това, след като е спал с вас, е време сериозно да премислите отношенията си с него. Когато един мъж ви казва какво иска, слушайте го. Заслужавате да бъдете с някого, който всъщност желае да ви бъде приятел. Наистина няма значение дали сте най-красивата, с невероятен характер и интелект. Ако той просто не е готов за нещо сериозно, трудно ще промените това. По-добре го приемете и си спестете болката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама