Как да предпазим връзката си от изневяра


Как да предпазим връзката си от изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Безспорно изневярата е най-тежкото и неприятно предателство в една връзка. Не всеки е склонен да прости на половинката си. Има връзки, които след подобна случка, успяват да възкръснат и двамата партньори отново се доверяват един на друг.

Все пак е най-добре да вземем мерки още преди да сме пострадали, за да не попаднем в неловка и тежка ситуация.

Ето 4 идеи, които можете да обмислите, ако искате да се подсигурите, че няма да станете жертва на изневяра.

1. Бъдете честни и открити

Първото и най-важно правило в една връзка е да бъдете честни и открити и да поддържате балансирани отношения. За да се предпазите от предателство, бъдете близки с партньора си и заедно решете параметрите на вашите отношения. Избягвайте да криете един от друг или да се заблуждавате за дребни неща. Споделяйте си всичко.

2. Изненадвайте се

Разнообразието в една връзка се отразява много полезно и на двамата партньори. Поддържайте любопитството си един към друг и се изненадвайте. Новите емоции в една връзка ще укрепят отношенията ви.

3. Запазете страстта

Независимо дали сте заедно от много време или връзката ви е нова, страстта е един от най-важните крепежни елементи в любовта. Поддържайте огъня в леглото жив. Опитвайте различни пози и усещания, които да ви карат да се опознаете в нова светлина. Провокирайте се, за да не си омръзвате.

4. Внимавайте с ревността

Ревността може да погуби всяка връзка. От една страна е здравословна и подкрепя стабилните отношения. От друга - с ревността трябва да се внимава, защото тя може да ви превърне в досадната жена, която само си измисля и проектира различни сценарии. Ревнувайте се с мярка и избягвайте малките скандали, с които можете да си навредите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама