Какво искат успелите жени от мъжете


Какво искат успелите жени от мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Успелите жени се различават от всички останали. Те имат различно виждане за света, по-уверени са, по-смели и стриктни във всичко, което правят. Те умеят да планират в дългосрочен план и да държат важните неща в живота си под контрол.

Успелите жени харесват успели мъже, които са здраво стъпили на земята и знаят как да постигат целите си.

За тези жени амбицията и успехът в кариерата са движеща сила. Ето какво търсят у мъжа до себе си:

Амбиция и увереност

За една жена, която държи на кариерата и постигането на мечтите си, мъжът до нея трябва да притежава подобни качества, за да я подкрепя. Не е нужно той да бъде свръх амбициозен и работата да е на първо място в живота му. Всъщност най-ценното е да развива себе си и всичките си качества и да знае как да става все по-добър във всичко, което прави.

Стил и класа

Увереният мъж, който държи на себе си и излиза с успяла и възпитана дама, трябва да изглежда перфектно. Това е просто задължително! Жените, които знаят как да се грижат за себе си и да изкарват пари, имат специално отношение към стила и няма да обърнат много внимание на небрежен и неглижиран мъж.

Образование и интелигентност

Задълбочените познания и интересите в различни области определено могат да впечатлят всяка жена. Успелите жени имат нужда от приятни и интелигентни разговори, които да проведат с мъжа до себе си, а останалите нямат смисъл за тях.

Комплиментите и уважението

За всеки мъж е важно да знае как да се държи с една жена, особено когато тя е специална и различна от другите. Когато тя се чувства истинска жена в неговата компания, може да бъде негова завинаги. Малките жестове, милите думи в правилния момент и доброто отношение придават усещане за сигурност във връзката и демонстрират уважение и възхищение към жената.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама