Не казвайте това по време на секс


Не казвайте това по време на секс
Снимка: iStock/Guliver

За да бъде сексът приятен и задоволителен и за двете страни, има няколко неща, които не трябва да казвате на партньора си в леглото.

1. Обърка! Не там! Страстта понякога ни кара да оглупяваме. При мъжете това е особено валидно, дали от глупост, дали в бързината, случва се да объркат точното място... Е, дами. Не бива да сте прекалено строги. Трябва да му помогнете с жестове, не да го скастрите с думи.

2. Това от къде си го научил? Ммм... грешен въпрос. Едва ли е чел в някоя книга за древното изкуство на правене на любов. Вероятно е ново движение или нова поза, която е видял в порно филмите. Или пък не! Просто експериментира...

3. Взе ли си душ? Колкото и време да излизате с някого, никога да не го питайте този въпрос, когато обстановката се нагорещи. Нито един от двамата партньори не би предприел нещо, ако досега е тичал във фитнеса или се връща от 12-часов работен ден.

4. По-бързо/готово ли е? Няма нищо по-разочароващо за един мъж от това приятелката му нетърпеливо да го чака да свърши. Що за въпрос?

5. Ех... за малко да свърша... ... ама ти обърка нещо. Дори така да е, дръжте си езика зад зъбите. Мъжете не приемат добре разговорите по тази част от секса.

6. Не искам... За каквото и да се отнася, забравете за тези две думички. Винаги има начин да кажеш по-деликатно, че този път не ти се прави някое от любимите му неща.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама