Нереалистичните очаквания на мъжете към жените


Нереалистичните очаквания на мъжете към жените
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете често имат прекалено нереалистични очаквания за това каква трябва да бъде жената до тях. Може би заради филмите, които гледат и книгите, които четат. Всичко това, сблъскано с реалността, може да доведе до още по-голямо объркване, разочарование и конфликти. Ето ги и нелепите очаквания, които мъжете имат към дамите.

1. Да не носят прекалено много грим

Със сигурност ви се е случвало мъж да ви каже да не се гримирате. Вие сама знаете, че гримът, когато е нанесен умело, подчертава красотата на една жена. Мъжете искат да не сте от дамите, които се мажат с грим с часове, но в същото време и без грим да изглеждате заслепително, което не винаги може да бъде постигнато, особено след дълъг работен ден. За господата гримирането е губене на време и пари, но винаги биха се загледали по някоя добре гримирана госпожица. Странно, нали?

2. Не харесват диетите, на които жените се подлагат

Те не искат да спазвате постоянни диети и винаги ви правят забележка, когато отидете на ресторант и си поръчате само салата или когато откажете вечеря, защото сте на строга диета. В същото време искат да имате перфектно тяло, което също е непосилно за една жена, ако не внимава с какво се храни. Харесват слабите и стройни тела, но едновременно с това искат да ядете като за 3-ма и да изглеждате добре.

3. Искат много внимание

Искат да се грижите за тях, да сте благодарна за всичко, да ги обсипвате с внимание, но и да не сте прекалено досадна и обсебваща. В един момент желаят постоянно да сте около тях, но в следващия им доскучава и преценяват, че имате прекалено големи очаквания за тази връзка. Това е свързано и с мъжката им биология. Те обичат да се чувстват обгрижвани и ценени, но в същото време искат да се чувстват свободни и да не ги задушавате.

4. Свободата като еднопосочна улица

Искат да им давате пълна свобода на действие, да излизат с приятели и да ходят на партита, но от своя страна не искат да си имате приятели момчета и дори понякога виждат проблем в това да излизате с приятелките си. Мъжете много често ревнуват половинките си от други мъже, които са им близки приятели и дори от приятелки, което определено е безумно. Повечето мъже смятат, че след като са във връзка с дадена жена, тя трябва да остави всичките си приятели и приятелки и директно да се пренесе в неговата мъжка компания. Ако тя обаче стане дори малко по-близка с някой негов приятел, той моментално започва да я ревнува.

5. Времето прекарано заедно и времето насаме

Искат да имате сериозна връзка, която се гради на много любов, но в същото време да не сте прекалено много време заедно. Постоянно говорят, че желаят да имат силна връзка, но доста често им изниква някаква работа точно преди срещата ви. Очакват винаги да си затваряте очите в такива моменти – нещо, което те не правят никога.

6. Искат жената да играе много различни роли

Една жена трябва да може да бъде много неща, ако иска да задоволи напълно един мъж. Тя трябва да е модел, майка, готвачка и любовница. Всички тези неща са възможни, ако жената получава любовта, грижата и сигурността, от която има нужда. В противен случай, тя ще се чувства използвана и изтощена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама