Ако прави тези 5 неща, никога не го пускайте


Ако прави тези 5 неща, никога не го пускайте
Снимка: iStock/Guliver

След години на срещи, случайни целувки и връзки с много неподходящи мъже, идва време в живота ви, когато се чувствате изтощени и започвате да осъзнавате цената си - не само като човешко същество, но също така като някой, който заслужава любов и уважение. 

Може би, тъй като в течение на времето сте разбрали, че връзката не е само да имате човек, с когото да си правите сладки снимки и да се гушкате, а да бъдете с някой, който ви вдъхновява да станете най-добрата версия на себе си.

Казват, че когато някой е правилен за вас, просто го знаете. Въпреки това, има определени знаци, които могат да ви подскажат, че партньорът ви си струва и никога не трябва да го пускате да си тръгне.

1. Уважава ви

Той ви уважава като човек, но също така цени вашите граници, семейство, приятели, мечтите ви и манията ви по мюзикъли. Той също така уважава своето семейство, майка си и всички други важни хора в живота му. 

2. Той помни детайли за вас и живота ви

Това означава, че се интересува от вас и това надхвърля физическото. Той не само помни детайли от тялото ви, малкият родилен белег върху рамото ви, но също така любимата ви песен, начина, който пиете кафето си, а също как записвате всеки цитат, който докосва сърцето ви. Всичко това означава, че той цени всеки факт от живота ви и жената, която сте.

3. Той ви окуражава и вдъхновява да бъдете по-добър човек

Има нещо, в начина, по който действа и реагира на различни ситуации в живота, които ви карат да се чувствате щастливи да споделяте приключението си с него. Той ви предизвиква да станете по-добър човек. Започвате да мислите за действията си и да излизате от зоната си на комфорт, не за да бъдете като него или на нивото му, а защото има някой, който вярва във вас, в човека, който сте, и в този, който ще станете.

4. Той ви разсмива

Колко скучно би било да споделяте дните с някой, който не може да бъде забавен около вас? Ако той ви разсмива, заслужава да бъде в живота ви. Нещата ще бъдат много по-добри, ако имате сходно чувство за хумор и не може да спрете да се смеете на глупави клипчета или вицове. 

5. Вярва във вас

Ако той вярва във вас, че ще станете писателка, че ще отидете на онова пътешествие, за което говорите от месеци, или пък подкрепя мечтите ви, независимо колко откачени звучат, имате човек, който си струва. Живеем в свят, който често отхвърля мечтателите, затова да намерите някой, който вярва във вашите и ви подкрепя, е като да откриете диамант, рядък и единствен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама