Секс план по време на изолация


Секс план по време на изолация
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте се обвързвали с партньора си, вероятно никога не сте си представяли, че ще сте под един покрив практически 24/7. Това е реалността за много от нас през 2020 година и колкото и да ни се иска да дадем „рестарт” на цялата година, това е невъзможно и трябва да потърпим.

Без ежедневните разсейвания, които идват с външни задължения като работа, приятели, фитнес, шопинг, определено влизаме на непозната територия. И реално погледнато връзката може да поеме по два пътя – пълен провал или процъфтяване. Ако сте се амбицирали за второто, то значи сексът ще е главен действащ герой. Но тъй като вероятността да се превърне в скучно и монотонно преживяване за „отбиване на номера” е голяма, се нуждаете от система, за да оцелеете и да поддържате връзката свежа. Така че, ако вие и вашият партньор се притеснявате да скучаете до сълзи в спалнята, следвайте този седмичен график, за да запазите отношенията си.

До всички майки в изолация: Вие сте силни!

1. Гол понеделник

Разбира се, с половинката се виждате напълно голи ежедневно - след като се смрачи, предимно под чаршафите или на излизане от банята. Но започвали ли сте някога седмицата като истински нудисти? Изведнъж този досаден ден ще придобие нови измерения. Имате видеоконференция, докато работите от вкъщи? Облечете се само нагоре!

2. „Обедна почивка” във вторник

Няма по-добър начин да ви се „отвори апетит” от секс по средата на деня. И не забравяйте, че винаги е 12:00ч някъде по света ;)

3. Романтична сряда

Сега имате цялото време на света, така че не е нужно да бързате и да скачате в леглото само с един събут чорап. Какво ще кажете да опитате с малко нежност? Пробвайте с вана за двама, чувствен масаж или запалена камина и пикник на пода.

4. 50 нюанса изолация

Може би сте гледали порно заедно, но никога не сте се престрашавали да пробвайте нещо по-вълнуващо от „вибриращ пръстен”? Сега е моментът да си припомните любимите сцени с Крисчън Грей и да направите бърза онлайн поръчка на някои „консумативи”.

5. Пости от петък до неделя

Да си починете от секса е страхотно предизвикателство на волята. Нека да видим дали ще издържите 3 дни, прекарани само в ласки и емоционално сближаване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама