Сгодила сте се? НЕ публикувайте тези неща


Сгодила сте се? НЕ публикувайте тези неща
Снимка: Istock/Guliver

Поздравления! Вече сте сгодени искате да го изкрещите на целия свят. Но не е лоша идея да запазите част от емоциите за себе си и вашите близки. Ето кои са 6-те неща, които да не публикувате в социалните мрежи, защото изглеждат адски дразнещо и нелепо.

1. Каратите/Метала/Марката

Или още по-лошо – цената на пръстена. Не превръщайте този толкова романтичен и изпълнен с любов момент в съревнование (с кого?) за по-хубав, скъп и "марков" пръстен.

2. Видео на пръстена

В момента е доста модерно бъдещите булки да качват цели видеа на пръстените си в Instagram. Какво толкова има да се гледа на годежен пръстен? Ако искате да се похвалите с красивото бижу, обикновена снимка е предостатъчна.

3. Нов пост/статус преди да сте казали на близките си

Бъдете благоразумни и споделете новината първо с най-близките си приятели и семейството. Наистина не е приятно такива новини да се научават от социалната мрежа, особено ако става въпрос за собствената ти сестра или най-добра приятелка.

4. Дати и подробности за сватбата

Дишайте дълбоко и забавете темпо. Дайте си време първо да осмислите новината и след това започнете да планирате церемонията. А пък и кому е нужно да знае подробности за сватбата, като надали ще поканите всичките си "интерактивни" познати.

5. Цяла дузина хаштагове

Искате да споделите с близките си хубавите новини или искате повече лайкове?

6. Смените фамилията си

Знаем, че сте превъзбудени и това е напълно нормално, но да си смените фамилията само няколко дни след годежа си е доста наивно и забавно. Бъдете сигурни, че ще отнесете поне няколко подигравки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама