Тези 10 неща издават колко силна е връзката ви


Тези 10 неща издават колко силна е връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от време на време. Но как всъщност можем да разберем, че нашата връзка си струва положените усилия? Как можем да знаем, че точно този човек е точно това, от което се нуждаем? Опитайте се да прочетете тези прости твърдения и да си зададете въпроса: "Следваме ли тези правила?"

1. Можете да обсъждате спокойно бъдещето си

Ако не можете да планирате бъдещето си заедно, всички опити предизвикват безпокойство и не можете да обсъждате нищо, без да се карате, това е знак, че не се доверявате един на друг. И този тип взаимоотношения нямат бъдеще. Въпрос на време е да се случи нещо, което да разруши връзката. В добри отношения партньорите са изправени пред бъдещето без страх и всъщност са развълнувани от това, което им предстои.

2. Спазвате обещанията си

В здравословните отношения хората се чувстват сигурни и се доверяват един на друг. Но можем ли дори да споменаваме доверието, ако забравят за обещанията и исканията на другите? Как можем да разчитаме на този тип хора? Важно е да уважавате чувствата и желанията на партньора си и да не правите обещания, които не можете да спазвате.

3. Не се контролирате

В добрите отношения хората не изпитват маниакалното желание да контролират живота на партньора си и не налагат своите възгледи върху неговите. Това поведение може да бъде объркано с грижата, но истинската причина е, че такива хора просто искат да контролират.

4. Успявате да се справите с различните си графици

Ако имате ваши собствени навици и вие и двамата не можете да намерите компромис или просто не искате да полагате усилия, това по никакъв начин не може да се нарече хармоничен живот. Хората, които се уважават взаимно, винаги ще намерят баланс, за да могат и двамата да се чувстват комфортно.

5. Животът ви не е изпълнен с драма

Животът ви не може да бъде тих и удобен, ако дори нямате възможност да говорите с партньора си, ако винаги трябва да отгатвате какво мисли и да се колебаете за това, което се случва. Това поведение е вид манипулация. Хората, които се обичат, не използват тези методи и никога не пазят чувствата си в тайна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама