10 знака, че си обсебена от Коледа


10 знака, че си обсебена от Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Остава по-малко от месец до Коледа, а духът на празника те е обзел много по-рано. Забелязваш, че всяка година е по-силно и по-силно нетърпението в очакване на това празнично време.

Украсите по витрините и магазините преди започваха около 20-ти ноември, но в днешно време ги наблюдаваме от началото на ноември. Разбира се, няма нищо лошо в доброто празнично настроение, защото всички сякаш стават по-добри.

Виж 10 признака, че Коледа наистина те е обсебила и нямаш търпение да опаковаш подаръци и да видиш усмивките по лицата на любимите си хора.

1. Толкова си обсебена, че Коледа идва, че чак забравяш какви са предхождащите празници. Преди Коледа има още няколко празника, които за теб са останали на заден план.

2. Започваш да слушаш коледни песни още през октомври, няма значение, че навън е 15 градуса. В колата и сърцето ти звучи коледна мелодия.

3. Мразиш изкуствените коледни дръвчета, защото не миришат на елха. Плюс това, намираш нещо много сладко и носталгично в това да чистиш игличките от пода след това.

4. Украсяваш дома си в началото на декември с многоооо гирлянди и играчки. Лампичките са напълно задължителни за допълнително коледно настроение.

5. Настройваш се и дори не позволяваш да се гледа друго освен коледни филми. Събираш семейството и правите коледен филмов маратон.

6. Правиш няколко предколедни партита с приятели, подобни на това в самата коледна нощ. Репетицията е важна.

7. Нямаш търпение да започнеш пазаруването на подаръци Това е едно от най-забавните занимания по Коледа.

8. Не обичаш да готвиш, но що се отнася до Коледа правиш най-вкусните курабийки.

9. Започваш да се обличаш само с коледни дрехи и аксесоари подсказващи, че наближава Коледа. Блестящият пуловер става униформа, а обиците във форма на снежинки са перфектно допълнение към визията.

10. Няма човек, който може да съсипе празничното ти настроение, защото е изключително силно и вълнуващо. Коледа е празникът, който внася в дома ти мир, любов уют и събира всички близки и роднини на една място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама