4 знака, че с партньора ви не сте готови да живеете заедно


4 знака, че с партньора ви не сте готови да живеете заедно
Снимка: iStock/Guliver

Съвместното съжителство е сериозна стъпка за всяка връзка и не бива да избързвате с нея. Макар да ви се струва, че ще е толкова "сладко" да се гушкате по цяла вечер, има още милион други аспекти, които не бива да пренебрегвате. Ето кои са сигурните знаци, че връзката ви не е готова да премине на този етап.

1. Не сте готови да делите банята с мъж

Редица проучвания отчитат, че точно това помещение е "препъни камъчето" на съвместното съжителство. Жените обикновено си имат определено място за всяко нещо, обичат да поддържат висока хигиена, чисти кърпи, пусната седалка на тоалетната и т.н. Помислете дали можете да преглътнете изцапаната мивка с паста за зъби и мръсната тоалетна чиния.

2. Не виждате общо бъдеще с този човек

Много двойки правят грешката да се изнесат заедно от чисто финансова гледна точка. Ако искате да си делите сметките и наема с някого, просто си помислете за някоя приятелка, която бихте могли да поканите. Не приемайте партньора си като съквартирант, защото рано или късно отношенията ви ще станат такива.

3. Имате съвсем различни режими

Това може да доведе до сериозни проблеми в бъдеще. Ако единият от вас работи нощни смени, спи през деня или уикендите, вероятно ще има сериозно разминаване в графиците ви. В крайна сметка, след известно време ще започнете да се дразните, че не прекарвате качествено време заедно и все се разминавате.

4. Никога не сте пътували заедно за повече от 5 дни

Много важен момент преди изнасянето заедно е да сте прекарвали достатъчно време на "ничия територия". Така че, планирайте смело 2-седмична почивка в близко бъдеще и вижте как ще се разбирате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама