Азиатският фестивал "Цветовете на традициите" с благотворителна кауза


Азиатският фестивал "Цветовете на традициите" с благотворителна кауза
Снимка: Facebook

Музикални, театрални, кулинарни и танцови изпълнения, работилници, мода, изкуство и още над 50 магнетични преживявания са част от богатата програма на Азиатския фестивал "Цветовете на традициите", който ще се проведе на 12-ти май на сцена "Лятна естрада" в Борисовата градина.

Каузата на фестивала са приемните деца и семейства, с които работи фондация "За Нашите Деца". Само през изминалата 2017 година фондацията спаси 41 деца от живот в самота и изолация в институция и те днес растат в приемно семейство, обичани, ценени и имат детството, което всяко дете в България заслужава – безгрижно, цветно и изпълнено с любов.

Тазгодишното издание на фестивала ще направи възможно фондация "За Нашите Деца" да организира спортни и летни лагери, зелено училище, посещения на театрални постановки, арт-ателиета и други дейности, които ще насърчат развитието на 17 приемни деца и ще разгърнат потенциала им. Всички посетители ще могат да допринесат за каузата като се включат в благотворителна томбола с много неповторими награди. За да създадем заедно мечтатели, които да дръзнат да променят света, така че да стане по-приветливо място за всяко дете!

Гостите на екзотичното събитие ще имат уникалната възможност да се докоснат до Азиатската култура. За най-малките посетители Н. Пр. Сри Астари Расджид, посланик на Република Индонезия, основен инициатор на азиатския фестивал , ще открие арт работилница, в която заедно ще рисуват на тема "Цветовете на традициите". Там ще бъдат представени още традиционни хартиени кири-е и оригами от Япония, калиграфия от Иран и игри от Корея, Индия, Пакистан и Индонезия.

Водещи на събитието са Ива Дойчинова, журналист в радио "FM+" и Пейо Филипов, актьор, певец и дългогодишен член на Консултативния съвет на фондация "За Нашите Деца".

Входът е свободен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама