Операция "Жълти стотинки" събра 70 000 лв


Операция "Жълти стотинки" събра 70 000 лв
Снимка: Vivacom

Осмото издание на националната дарителска кампания на Vivacom Операция "Жълти стотинки" успя да набере общо 70 000 лв.

Тази година инициативата подкрепя мисията на Фондация И Аз Мога/I Can Too за подпомагане на деца с множествени увреждания. Даренията ще бъдат насочени към "Център за Надежда" в София, за дългосрочно осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават. Това ще облекчи значително ежедневието им и ще подобри качеството им на живот. Ще донесе повече спокойствие за техните родители, които трудно съчетават сериозните грижи за дете с множествени увреждания и ходенето на работа на пълен работен ден. Средствата ще бъдат разпределени така, че да осигурят ежедневна рехабилитация на място в Центъра за следващите две години. В "Център за Надежда" грижа и терапия получават 50 деца.

В дарителската кампания на Vivacom участваха клиенти на телекома, които имаха възможност да даряват своето ресто в магазините на компанията. В нея се включиха и 25 партньора с над 1700 търговски обекта. Към тях по своя инициатива се присъединиха още десетки малки търговски обекти и много офиси в цялата страната, заявявайки от специалните "касички за жълти стотинки". Така в инициативата се включиха отделни семейства и служители на по-малки или по-големи фирми, училища, книжарници, кафенета и магазини.

Посланици на кампанията и тази година бяха певицата Белослава и легендарният гимнастик Йордан Йовчев, които с личния си пример вдъхновиха стотици хора да оставят своето ресто или да заявят специална касичка за своето работно място.

Ние от медийна група Webground, в която влизат сайтовете Actualno.com, Expert.bg, iWoman.bg, Sportlive.bg и Sofialive.bg, също се включихме в кампанията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама