Строгите родителски правила на холивудските звезди


Строгите родителски правила на холивудските звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

Повечето известни личности зорко пазят личното пространство на своите деца. Други пък като Бионсе и Ким Кардашиян водят наследниците си на почти всяко събитие, насърчават ги да развиват собствени марки и да живеят живота на мечтите си. Въпреки че много холивудски знаменитости се обвиняват за прекалено екстремния си родителски подход, на нас ни е интересно как всички те отглеждат собствените си деца. Ето и някои от най-интересните правила в различни сфери, които са закон за звездните родители.

Относно здравето

Кайли Дженър е майка от скоро и надали малката Сторми е подвластна на възпитание, но прочутата ѝ мама има желязно правило към всички "посетители". Независимо дали става дума за баба, дядо, приятели или пък за самата Кайли, всички са длъжни да носят медицински маски в присъствието на Сторми, за да я предпазят от всякакви микроби и бактерии.

Кортни Кардашиян също има строги правила, що се отнася до здравето на децата ѝ. Един от кухненските уреди, който никога не използва за храната на малките, е микровълновата печка. Тя топли всяка гозба или на водна баня, или във фурната, тъй като вълните на микровълновата помагат на пластмасата да "отрови" храната.

Kourtney & Co.

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на

Относно храненето

Гуинет Полтроу отрича да има някакви строги правила относно храненето на децата ѝ, но не е тайна за никого, че тя самата приготвя вечерята им всеки ден. Не използва услугите нито на професионален готвач, нито на заведения. Държи продуктите, които използва за храната у дома, да са биологично чисти, без ГМО и от сертифицирано производство.

Джулия Робъртс е от стриктните майки, когато става дума за храненето на децата ѝ. Тя държи на здравословното хранене, като всякакъв "фаст фууд" е забранена дума в семейството ѝ. Захар пък се яде само на специални поводи, като торта за рожден ден, например.

Happy birthday my brother. Thank you for giving me these two. 💖

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) на

Относно мобилните устройства

Дженифър Лопес е невероятен тактик в това отношение. За да са всички доволни, тя не е изключила напълно таблетите и телефоните от ежедневието на децата си, но те могат да бъдат използвани само в неделя – "Sunday funday".

Докато бяха женени, Брад и Анджелина се притесняваха доста от времето на децата, прекарано в интернет. Тъй като те са вече големи е било невъзможно да им отнемат комуникацията, но за сметка на това са инсталирали кибер система, която постоянно следи кой какво прави в онлайн пространството.

#TBT coconuts 🥥 on the beach 🏖♥️♥️#LOVE SWIPE FOR MORE CUTENESS👶👶

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Социално поведение

Марая Кери е известна с това, че документира всеки момент от живота на близнаците си. Те винаги са готови за позиране, когато видят обектив и определено знаят как да привличат внимание. По време на церемонията на "Алеята на славата", двете деца са "откраднали шоуто", крещейки, катерейки се по майка си и запушвайки ушите си.

Ким Кардашиян също е от майките, които нямат проблем със светлината на прожекторите. Тя дори заведе малката Норт на Седмица на модата, когато бе едва на 2 години. Е, разбира се, шоуто не е протекло гладко, благодарение на тръшкането на малката, което доста е смутило Ана Уинтър в съседство. Ким обаче не се трогва от подобни дребни проблеми.

 

Party of 5

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама