"Криминале" оживя 22 години след премиерата си по време на ексклузивна прожекция, част от Jameson Cult Film Club


"Криминале" оживя 22 години след премиерата си по време на ексклузивна прожекция, част от  Jameson Cult Film Club

След премиерата си през далечната 1994 г. легендарното "Криминале" на Тарантино буквално оживя, по време на специална Jameson Cult Film Club прожекция в арт пространството на ДНК в Националния дворец на културата. В продължение на няколко часа залата се превърна в арена на истинска гангстерска война, а дузина от култовите сцени от лентата бяха разиграни на живо от специален актьорски състав.

Страхотен пластичен грим, костюми и жестове, които копираха едно към едно режисьорските решения на Тарантино, накараха феновете на "Криминале" да се почувстват като част от снимачния екип на легендарната лента. По време на прожекцията сцените "на живо" се разиграваха на няколко различни локации, като сред 400-те, успели да се сдобият с покани за ексклузивното събитие, се разходиха двойниците на Брус Уилис, Ума Търман, Харви Кайтел и Самюъл Джаксън.

Най-запалените киномани пък не пропуснаха да преброят на глас всички 265 пъти, в които в лентата се споменава "fuck", a най-запалените членове на Jameson Cult Film Club поседнаха за минута на червените кожени диванчета на ресторант "Джак рабит слим" - легендарна локация от "Криминале", за чийто декор Куентин Тарантино отделя над 150 000 долара. В края на култовата прожекция бе загатнато и какво точно е скрил легендарния режисьор в куфарчето на Джулс. Съдържанието остава тайна и за сега е известно само на щастливците, присъствали на прожекцията.

Да се насладят на неповторимия поп-арт кино стил на Тарантино пристигнаха и куп известни личности сред които Стефан А. Щерев, Биляна Петринска, Любен Дилов, Камен Алипиев, Косьо Лунгов, Ясен Зердев, Гери Турийска, Прея, Драгомир Коцев – Шошо и др. Все още се пази в абсолютна тайна кое ще е следващото заглавие в поредицата на Jameson Cult Film Club, като името на новата лента ще стане ясно в следващите месеци, а киноманите трябва да внимават, за да не пропуснат шанса да се сдобият с покана за събитието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама