"Ла Ла Ленд" с четири номинации Грами


"Ла Ла Ленд" с четири номинации Грами
Снимка: BG Sound Stage

Една година след грандиозния си успех вчера мюзикълът "Ла Ла Ленд" отбеляза своя нов рекорд. Музиката на филма получи четири номинации за наградите "Грами" в следните категории:

Най-добра компилация на саундтрак за визуална медия;

Най-добър саундтрак за визуална медия - композитор Джъстин Хъруиц;

Най-добра песен за визуална медия, написана от композиторите Джъстин Хъруиц, Бендж Пасек и Джъстин Пол и изпълнена от Ема Стоун и Райън Гослинг;

Най-добър аранжимент, инструментал и вокали на "Another Day of Sun" - отново Джъстин Хъруиц.

На 7 декември в НДК българската публика ще може отново да преживее емоцията на филма и музиката на Джъстин Хъруиц - носител на "Оскар", "Златен Глобус", БАФТА и вероятно и на "Грами". В съпровод на симфоничния оркестър на БНР и джаз солисти отново ще видим красивата любовна история на Миа и Себ в цветовете на Лос Анжелис. Музикантите от БНР вече започнаха репетиции.

"Колко разнообразна е тази музика! В нея има всичко – и балада, и нещо като рап, тъга, светлина, романтика... За нас е чест да свирим такава музика", казва Стефан Врачев – пианист, един от солистите на концерта.

"Джъстин написа музиката за "Ла Ла Ленд", написа музиката за "Камшичен удар", той ще напише музиката за всичко, което някога ще направя.“ зарича се режисьорът на "Ла Ла Ленд"  Деймиън Шазел.

"Ла Ла Ленд" в концерт може да видите на 7 декември в НДК. Билетите са още в продажба в мрежата на Eventim и на касите на НДК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама