"Скъпи наследници" се завръща с нови герои


"Скъпи наследници" се завръща с нови герои
Снимка: bTV

Продължението на хитовата поредица на bTV "Скъпи наследници" се завръща на екран от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа.

В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес.

Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции. Новите персонажи на Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова, Нели Топалова, както и множеството гост звезди, ще поставят актуални социални въпроси с брилянтна актьорска игра и изключителна драматургична близост до нашия живот.

Изненадващи обрати предстоят и за местните жители на Бели Вит. Романтика, мистика, нови възможности и тежки битки ще заплетат съдбите на млади и стари. А когато някои имат право на избор, а други не, развръзките са много.

Първите 100 епизода на "Скъпи наследници" бяха излъчени през пролетта".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама