"Проект Синя книга" - вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания с премиера по EPIC DRAMA


"Проект Синя книга" - вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания с премиера по EPIC DRAMA
Снимка: EPIC DRAMA

"Проект Синя книга", хитов драматичен сериал, създаден от носителя на "Оскар" и "Златен глобус" Робърт Земекис ще дебютира ексклузивно по Epic Drama на 19 септември, четвъртък, от 22:00 часа българско време.

Сериалът е базиран на действителни свръх-секретни разследвания на неидентифицирани летящи обекти и свързани с тях феномени, проведени от ВВС на САЩ през 50-те и 60-те години на 20-ти век. С теми като доверието, фалшивите новини и конспиративните теории, които са на дневен ред повече от всякога, "Проект Синя книга" улавя пулса на времето и бързо се превръща в сериал №1 при премиерата си в САЩ по-рано тази година.

Сред звездния актьорски състав са Ейдън Гилън ("Игра на тронове") и Майкъл Маларки ("Дневниците на вампира"). Поредицата е вдъхновена от личните преживявания на Д-р Джей Алън Хайнек (в ролята Ейдън Гилън), университетски професор, вербуван от ВВС на САЩ, за да води топ-секретна операция (наречена Project Blue Book), която разследва хиляди случаи, над 700 от които остават неразрешени и до днес.

Всеки епизод изважда по едно автентично досие, съчетаващо НЛО теории с действителни исторически събития от една от най-мистериозните епохи в историята на САЩ. Сред случаите, върху които се хвърля светлина, са инцидентът с чудовището от Флатуудс от Западна Вирджиния, Горман догфайт във Фарго, Северна Дакота, Светлините на Лъбок, Тексас, НЛО случая Чилс-Уитид в Монтгомъри, Алабама. "Проект Синя книга" черпи от света на науката и мистериите, които вдъхновяват въображението на зрителя и желанието му да научи повече.

В драматичния сериал участват също Нийл Макдона (Arrow, Minority Report) като генерал Джеймс Хардинг, самоуверен и проницателен военен, ръководител на новата дивизия на ВВС – Project Blue Book; Майкъл Харни (Orange Is The New Black, Soy Nero) като генерал Хю Валънтайн, потаен и властен генерал от ВВС на САЩ, който държи под око новата дивизия на Генарал Хардинг; Лаура Менел (Watchmen, The Man in the High Castle) като съпругата на Д-р Джей Алън Хайнек, както и Ксения Соло (Black Swan, Lost Girl) като Сузи Милър, красива млада дама, чийто чар е нещо повече, от това, което изглежда на пръв поглед.

"Проект Синя книга" е интригуваща сай-фай драма в 10 части, която ще дебютира в дома на епичната драма EPIC DRAMA на 19 септември, четвъртък, в 22:00 българско време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама