Chippendales разгорещиха българските жени


 Chippendales разгорещиха българските жени

Най-горещите мъже в света от Chippendales взривиха снощи (17 април) българските си почитателки с възпламеняващо шоу. Над 1000 души, които присъстваха в зала EFE на хотел Маринела, станаха свидетели на уникален спектакъл, който може да се мери по размери и мащаби само с продукциите на Бродуей.

Световноизвестните мъжаги, които пристигнаха в България за първи път, вдигнаха на крака всички присъстващи дами още с първото изпълнение и в продължение на два часа се превъплътиха в множество различни роли и типажи, показвайки всички от разностранните си таланти. Освен професионален танцьор, всеки един член на групата е също и много добър певец и актьор.

През цялото време мачовците слизаха сред публиката, за да си избират различни дами, които имаха уникалната възможност да се качат на сцената и да станат част от спектакъла “Break The Rules”. Късметлийките имаха възможността да се запознаят с всеки един от уникалните танцьори.

Веднага след края на спектакъла най-горещите мъже в света направиха специален жест към българските си почитателки, като се снимаха с всеки желаещ, а след това раздаваха фотографи върху легендарния си календар. Шоуто в София беше последна спирка от европейското турне на групата преди легендарните мачовци да се върнат в Лас Вегас. “Догодина със сигурност ще се видим отново”, обещаха на раздяла момчетата, изключително доволни от приема на българската публика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама