Кристиан Костов с първа репетиция на Евровизия (видео)


 Кристиан Костов с първа репетиция на Евровизия (видео)

Ден след като българската делегация за "Евровизия 2017" пристигна в Киев, Кристиан Костов стъпи за първи път на сцената на най-гледания конкурс в Европа.

Първата репетиция на нашия представител премина успешно и той бе един от малкото изпълнители, които журналистите, отразяващи събитието, аплодираха в Международния пресцентър.

Кристиан демонстрира отлична вокална техника, която беше оценена високо от екипа на "Евровизия 2017". Впечатление направи и сценичното му облекло, решено в класическото черно и бяло. Кристиан ще бъде заобиколен от елегантна графика, която ще допълва изпълнението на „Beautiful Mess”.

„Да стъпя на тази сцена е моя мечта от години. Тя е зашеметяваща, а звукът в залата - перфектен. Въпреки вълнението, се чувствам уверен на голямата сцена. И това до голяма степен се дължи на силната подкрепа, която получавам. Тук е мястото да благодаря на Филип Киркоров и Дима Билан, на които искрено се възхищавам. От тях чух за себе си най-трогателните думи, за които копнее всеки творец”, сподели Кристиан Костов.

Първата среща на Кристиан с чуждестранните медии в украинската столица бе непосредствено след репетицията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама