Мерил Стрийп влиза в "Големите малки лъжи"


 Мерил Стрийп влиза в "Големите малки лъжи"
Снимка: HBO

След многобройните награди "Еми" и "Златен глобус", от Монтерей идват още новини. Мерил Стрийп ще се присъедини към Рийз Уидърспун и Никол Кидман за втората част на крайокеанската драма "Големите малки лъжи".

Носителката на три награди "Оскар" ще влезе в ролята на Мери Луиз Райт, скръбната майка на наскоро починалия Пери (Александър Скарсгард).

За Мерил Стрийп това е завръщане към работата й с HBO след мини сериала от 2003-та година "Ангели в Америка". Актрисата, известна освен с ролите си и с рекордните 21 номинации за "Оскар", се включва изключително рядко в телевизионни проекти.

Сценарият на седемте серии от втория сезон отново е поверен на Дейвид Е. Кели, който ще бъде и изпълнителен продуцент, заедно с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Бруна Папандреа, Жан-Марк Вале, Нейтан Рос, Грег Файнбърг и Андреа Арнолд, която ще е и режисьор на епизодите.

Оригиналният сериал на HBO, базиран на историята на писателката Лилиан Мориарти, изследва какво се случва, когато се опитаме да прикрием насилието в семейството с лъжа; колко са устойчиви приятелствата; колко е крехък бракът и разбира се – колко е трудно да бъдеш добър родител. Екипът, работещ по втория сезон, загатва за обрати във взаимоотношенията и обещава историята да продължи да показва истинското лице на емоционалното и физическо насилие, проявявано зад стените на дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама