Народният театър закрива сезона с представления на открито


 Народният театър закрива сезона с представления на открито
Снимка: БГНЕС

Народният театър "Иван Вазов" ще закрие сезон 2016-2017 с грандиозно петдневно събитие на открито – "Театър пред театъра".

В периода между 3 и 7 юли 2017 г. най-големият театър у нас "ще напусне" пределите на сградата и ще се "обърне" директно към своите приятели и почитатели, предоставяйки им уникалния шанс да се насладят на любимите си спектакли под открито небе.

В пространството пред една от най-емблематичните сгради на София ще се издигнат сцена и трибуни с внушителните 1000 места, които ще отворят врати за пет представления под открито небе. Едни от най-любимите на публиката актьори и режисьори ще си дадат среща под звездите, за да закрият по вълнуващ и специален начин театралния сезон 2016/2017 на Народния театър "Иван Вазов".

Три спектакъла от репертоара на театъра ще бъдат изцяло пригодени за представление на открито – премиерният за сезона "Мнимият болен", "Лунатици" и "Почивен ден", а сред звездите, които участват в тях, са Георги Мамалев, Михаил Петров, Аня Пенчева, Мария Каварджикова, Антон Радичев, Албена Колева, Ева Тепавичарова, Виолета Гиндева, Биляна Петринска, Васил Драганов и много други.

Спектаклите ще са с начален час 21:30 ч., като откриването ще е на 3 и 4 юли с "Мнимият болен", на 5 юли ще се играе "Лунатици", а финалът ще е с две представления на "Почивен ден" на Камен Донев – на 6 и 7 юли.

Билетите за "Театър пред театъра" вече са в продажба на касите на Народния театър и онлайн на сайта, и са на цени от 20 и 25 лева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама