Шоу

Вижте всички участници в Big Brother Most Wanted (снимки)

  •  Вижте всички участници в Big Brother Most Wanted (снимки)
    Дата: Снимки: Нова телевизия
Дата: 14.11.2017 Снимки: Нова телевизия
Iwoman.bg

Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща в България се напълни с най-желаните риалити звезди.

Победителят в първия VIP Brother Константин първи прекрачи прага на Къщата, а много скоро към него се присъедини Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха и първата тайна мисия в Big Brother: Most Wanted. Тяхната задача беше да разпределят идващите съквартиранти на индианци и каубои, като за целта, Big Brother им предостави възможността да гледат видео визитките на всеки един.

Трета, но мислейки си, че е първа, в Къщата влезе Людмила Захажаева, а тя беше последвана от Светлана Василева, която даде заявка в този сезон зрителите да видят една пораснала и много секси Светлана. Скоро и победителят от VIP Brother 2015 Джино се присъедини към тях, а веднага след него и качена на кон, влезе фурията Луна и стана първият участник в историята на предаването, прекрачил прага на Къщата по този начин.

Ямболският бизнесмен Динко също се впусна в предизвикателството на най-търсените риалити звезди, а веднага след него дойде и рапърът Дий. Следващите двама бяха Зорница Линдарева и Кирил Симеонов от Big Brother 2015, а те бяха последвани от фолк певицата Дебора и невероятния стратег Мариела Нордел.

През цялото време Константин и Фънки разпределяха отборите на индианците и каубоите, а крайният резултат в двата отбора е: Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела ще бъдат каубои и владетели на Къщата, а останалите – Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще пребивават в двора като индианско племе.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НИ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.