13 звезди влязоха в Big Brother: Most Wanted 2018. Ето ги (снимки)


13 звезди влязоха в Big Brother: Most Wanted 2018. Ето ги (снимки)
Снимка: Nova

13 звезди вчера заживяха заедно в Big Brother: Most Wanted 2018. Сред тях са Златка Райкова, Благой Георгиев, Жени Калканджиева, Станимир Гъмов и Албена Вулева.

Първа обаче прага на Къщата прекрачи поп фолк певицата Емануела. Дивата сподели, че първото ѝ участие във VIP Brother през 2016 е било пълно с много хубави емоции, докато не влязла в Къщата. Надява се този път да има по-готини хора, защото в предишния й сезон е била заобиколена от генерация, която е вече отживелица. Емануела е категорична, че я дразни тъпотията и ограничеността на хората, а ако се наложи, е готова да отмъсти за причиненото зло.

Междувременно Big Brother спази обещанието си и от самото начало започна с изненадите за Съквартирантите. Къщата се оказа абсолютно празна и без никакво обзавеждане.

Златка Райкова влезе втора в Къщата, за да прави компания на поп фолк певицата. Моделът, който за пръв път участва в риалитито през 2012-а, разкрива, че сега зрителите ще я видят “далеч от имиджа ѝ на "Мис Плеймейт 2007". Определя се като “независима и успешна жена”, а за да е такава, трябва да е силна като мъж - стриктна, точна и коректна. Разкрива, че този път иска да срещне хора с характер в Къщата.

Първият мъж в този сезон на риалитито е Станимир Гъмов. Той влиза в Къщата за първи път през 2015 г.  Оттогава е запомнен като "любимецът на Къщата". Гъмов се доказа като един от хората със силно изявена позиция- както в Къщата, така и в живота. Актьорът разкри с типичната си самоирония, че влиза отново във формата, “за да повтори грешките си” и се надява да открие любовта в този сезон на риалитито.

Следващата дама, която влезе в Big Brother: Most Wanted 2018, е Жени Калканджиева. Шестата по красота в света сподели, че е имала много тежки и емоционални моменти по време на първия си престой в Къщата заедно с мъжа си във VIP Brother 2014. Сега обаче влиза сама и е убедена, че ще се открои като лидер. Разкрива, че притежава търпимост към по-младите, но не и към "кифлите" - дразни се от силиконовите руси барбита.

Албена Вулева влезе пета в Къщата, като отново предизвика интерес и провокира водещи и зрители от самото начало. Журналистката разкри, че в момента е насочила вниманието си към приложната магия, която ѝ се удава и хората я търсят, за да урочасва. Албена разказа, че външен глас я притеглил и към Исляма. Убедена е, че е един от добрите житейски учители, които имат какво да покажат, но също така е и от хората, които просто не приемат чуждото мнение. Как ще се прояви известната журналистка в новия сезон на Big Brother: Most Wanted, ще разберем съвсем скоро.

"Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега". Така се представя следващият участник в риалитито - Цецо Андреев. Той работи с имена като Преслава, Емануела, Алисия и Златка Райкова. С много от тях са на едно ниво на популярност, според думите му. Влиза в Къщата, защото това е мечтата му от малък. Знае, че Big Brother е нож с две остриета, но иска да си го изживее. Това е своеобразен подарък за рождения ден на Цецо, който е тази вечер и ще го отпразнува с другите Съквартиранти.

Хората определят Съквартирант №7 като много добро момиче с голямо сърце. Джулиана Гани е от онези момичета, разбили стереотипа "Мис Плеймейт". През 2017 г. влиза за първи път в Къщата. Там разбрала за себе си, че когато се налага, тя може да бъде силна и готова да прави жертви. След участието й миналата година животът й се променил на 180 градуса. Сега до себе си тя има нов мъж и нов имидж. Разкрива, че влиза в Big Brother: Most Wanted 2018 с положително мислене и емоция.

Рапър Wоsh MC влезе под №8 в Къщата. Стефан Иванов, както е истинското му име, разкрива, че ще запомни участието си във VIP Brother 2014 като изключително забавно. Понякога, когато не е било никак забавно, той се е забавлявал най-много, а сам изненадал себе си, като стигнал до финала. Сега влиза в Къщата с гордост и с надеждата всичко да мине по масло. Решил е да участва в Big Brother: Most Wanted 2018 заради неочакваното и тайното.

Деветият Съквартирант влиза за първи път в Къщата в първото издание на VIP Brother преди 12 години, като излиза доброволно на осмия ден. Сега обаче ще играе докрай. Весела Нейнски е позната на публиката като пианист, оперна певица, телевизионен водещ, редактор, актриса, психотерапевт и астролог. Примата казва, че по някакъв незнаен и за нея начин Вселената й дава информация. Мечтае Big Brother да покани Гришо, за да се превърне в неговия личен спортен психолог, а след година да го видим като ТОП 1 на световния тенис.

Стойко Сакалиев e първият от двамата футболисти, които Big Brother обеща да видим в шоуто. Футболът вече е в миналото му, но ЦСКА завинаги ще е в сърцето му. Стойко разкрива, че се завръща след пет години в Къщата, за да изживее емоциите оттогава отново. За него VIP Brother е едно прекрасно преживяване. "Един човек, трябва да е винаги мотивиран, за да постигне целта си, а тя е ясна- финала", казва Стойко. Той не прави компромиси със себе си, за да спечели на всяка цена или да се хареса, но в крайна сметка - всичко е в ръцете на зрителя.

Един истински победител влезе в Къщата като Съквартирант №11. Никитa Джонсън печели през 2015 г. Big Brother благодарение на вътрешната си сила. Хората казват за нея, че е тръгнала по грешен път, но това е "моят път и не би следвало никой да има проблем с начина, по който изглеждам", казва Никита и допълва: "Преди 3 години разбрах, че хората харесват различните". За Никита душевната красота е много по-важна от външността - "грозни хора няма", казва тя. Влиза отново в Къщата не за слава, а за победа.

Още един музикант прекрачи прага на Къщата. Стоян Роянов - "Ya-Ya" е всестранно развит мултиинструменталист. Свири на кларинет, саксофон, зурна кавал, бонгоси и както обича да казва на "к'вот до'ди". Определя музиката си като "луда работа". Израснал е с джаза и това е първата му любов. Влиза в Къщата заради предизвикателството, което му предстои. Иска да види кога и до каква степен би могъл да изперка, но не е търпелива личност, а когато изгуби търпението си му иде да запее индианска песен.

Big Brother зарадва Златка Райкова с влизането на следващия Съквартирант. Прагът на Къщата прекрачи нейният любим - футболистът Благой Георгиев- Джизъса. Спортистът признава, че е избухлив, мрази интригите и лъжите, предпочита нещата да се казват така, както са – директно. Той е сериозен мъж и когато има жена до него, той е само и единствено с нея. Споделя, че двамата със Златка се обичат и са неразделни. Не умее да губи и до ден днешен, въпреки 20-те години професионален спортен опит и влиза в Къщата, за да победи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама