2Cеllos пуснаха видео към песента "May It Be”


2Cеllos пуснаха видео към песента "May It Be”

2Cеllos изненадаха феновете си с ново видео към песента "May It Be". Парчето е кавър от саундтрака на "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" и част от последния им албум "Score". Целият албум, посветен на филмова музика, ще чуем на живо на 4 декември в зала "Арена Армеец".

За по-малко от месец видеото към "May It Be" събира 1 милион гледания в YouTube. То представя една красива и величествена песен с ефирен звук, оригинално изпълнена от Enya през 2001. Видеото показва двамата челисти, които заемат централно място в историята, базирана основно на приказни пейзажи от планината Kalnik в Северозападна Хърватия.

Това не е първото видео от албума "Score", заснет в Хърватия. Миналата година, в Дубровник е заснет и клипът към нашумелия кавър на "Game of Thrones", а през февруари тази година там снимат видеото към "Moon River" – саундтракът на класиката "Закуска в Тифани". Месец по-късно, видеото към "Now We Are Free" от "Гладиатор", което е частично снимано в Хърватия, беше представено в Pula Arena – единственият римски амфитеатър, който все още е непокътнат. Във всички видеа от новия албум двамата челисти са придружени от Лондонския симфоничен оркестър.

Чрез новия си албум "Score", 2Cellos представят нов стил, като включват най-обичаните хитове, както в класическата, така и в съвременната музика. Траклистът включва песни от саундтраци като този на "Титаник", "Властелинът на пръстените", "Закуска в Тифани", "Кръстникът", "Гладиатор", "Списъкът на Шиндлер" и много други.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама