Алекс Богданска разкри дали още обича Лудия репортер


Алекс Богданска разкри дали още обича Лудия репортер
Снимка: Facebook

Само няколко дни след стартирането на VIP Brother, между съквартирантите вече бушуват полюсни чувства. В дейли епизода тази вечер ще видим финала на мисия "Орденът на сърцето", който ще изправи двойките сродни души пред тест за съвместимост. Отговорите ще докарат наблюдаващите съквартиранти до истеричен смях, но и ще доведат до поредни сблъсъци помежду им. Напрежението между Мария и Александра ще нарасне, а поп-фолк певицата ще започне с опитите да събере свой лагер.

Засегнатата Александра (вижте я преди славата тук) ще се опита да намери утеха при най-близките си хора в къщата – Мегз и Тото, а по-късно ще сподели пред останалите, че една от причините да влезе в Къщата е да намери отговор на въпроса дали още обича Даниел. Съквартирантите с охота ще приемат откровенията ѝ, а дали историята на Алекс и Дани ще завърши с щастлив край, предстои да разберем.

Някои от отговорите във финалния етап на мисия "Орденът на сърцето" ще накарат Сашка Васева да потърси сметка за номинацията си, която намира за безпочвена. Поп-фолк легендата ще се опита да повдигне дебат на тема дискриминация към по-слабите и дори ще представи медицинските си изследвания на някои от номиниралите я съквартиранти.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама