Анжела Недялкова e в международното жури на 21-вия София Филм Фест


Анжела Недялкова e в международното жури на  21-вия София Филм Фест
Снимка: Getty Images/Guliver

Анжела Недялкова, извоювала световна популярност с много труд и талант, ще се включи в сериозния екип на международното жури, което ще бъде натоварено с отговорната задача да оцени творбите от Международния конкурс за първи и втори филми на 21-вия София Филм Фест.

Само преди пет години филмът с нейно участие "Аве" беше включен в конкурсната програма и различни фестивални журита му присъдиха четири отличия, а преди няколко дни най-новият филм на Дани Бойл беше показан премиерно в програмата на Берлинале и в продължението на "Трейнспотинг” – "Т2” Анжела участва редом до познатите персонажи от епохалния бунтарски филм на 90-те, оживели на екран благодарение на Юън Макгрегър, Джони Лий Милър, Юън Бремнър, Робърт Карлайл...

"София Филм Фест винаги е карал сърцето ми да трепва и за мен е един голям празник, когато настъпи времето за поредното издание. Вълнувам се много - когато получих поканата да участвам в журито през 2017 година, просълзих се от радост, защото това означава страшно много за мен и е едно от най-големите признания, които съм получавала!” – споделя актрисата.

За ролята на Вероника в "Т2” на Дани Бойл са си мечтали стотици млади актриси, но я спечели именно Анжела!

"Работата ми по "Трейнспотинг 2” бе голямо преживяване за мен и все още осмислям всичко случило се, връщам се към различни ситуации и често откривам по нещо ново за себе си, обогатявам мирогледа си. Тъй като цялата еуфория и срещите ми с тези хора продължават, бих казала, че може би е рано да обобщя какво ми е донесло всичко това. Все още се случва, все още го осмислям… След време ще мога да имам по-ясна и категорична идея относно плода, който се е родил след всичко случило се. На този етап просто ме преследва един ураган от силни, смесени емоции и мисли. Чувствам се по-спокойна, по-уверена и търпелива, по-целенасочена. Сякаш всичко започна да си идва на мястото след дълги години вътрешна борба и преобладаващ хаос - типично за един млад, търсещ себе си и прогреса, човек...", каза звездата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама