Арестуваха Явор Бахаров за побой

  • Арестуваха Явор Бахаров за побой
    Дата:
Дата: 07.03.2019
Iwoman.bg

Явор Бахаров e бил арестуван от полицията навръх националния празник 3-ти март за побой. Той налетял на бивше гадже след полунощ в центъра на София, на ул. "Фритьоф Нансен". Свидетел станал младеж с германски паспорт, който се впуснал да спасява девойката. Актьорът нападнал и него, пише "Телеграф", като се позовава на свои източници от МВР.

Докато Явор млател младежа обаче минал патрул, а полицаите разтървали двамата. В суматохата момичето избягало, а проверката на документите не се харесала на Бахаров.

Той се нахвърлил с юмруци и върху униформените, а след като бил озаптен, го откарали в ареста на Първо районно управление.

Обискът показал, че у себе си актьорът не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Впоследствие бил докаран под конвой в Софийския районен съд, където вчера е осъден по бързата процедура, по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дали 9 месеца пробация, а той през цялото време актьорът се извинявал за постъпката си.

В късния следобед със специализирания автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от "Стъклен дом" бил докаран в Националната следствена служба, заедно с още няколко арестанти. След час получил вещите си и напуснал следствието.

33-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на трева.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.