Аврил Лавин се завърна след тежко боледуване


Аврил Лавин се завърна след тежко боледуване
Снимка: Getty Images/Guliver

Аврил Лавин направи първото си изпълнение на живо след три години отсъствие от сцената, присъединявайки се към колегите си от Nickelback на техния концерт в петък (8 септември).

Тя пя заедно с бившия си съпруг Чад Крюгер и останалите момчета от групата концерта им в гръцкия театър в Лос Анджелис, Калифорния и изпълни песента си "Rockstar" заедно с фен на име Оуен.

32-годишната звезда остана до голяма степен извън светлината на прожекторите през последните две години след като бе засегната от лаймска болест, но работи усилено за своето завръщане. Тя разкри наскоро, че феновете й ще могат да чуят нови песни, като благодари на феновете си за търпението и подкрепата по време на двугодишната й битка с болестта и написа в Twitter: "Искам да благодаря на моите фенове за тяхното търпение. Завръщам се с нов албум и се надявам, че той ще бъде перфектен за вас!"

Аврил сподели, че ефектът на заболяването ще се отрази върху творчеството й. "Това не беше просто тежък момент, но и просветление, и то повлия на моите изкуство и личен живот". "Мой приоритет ще продължи да бъде повишаването на информираността за лаймската болест", допълни певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама