Башар Рахал на помощ на Николета Лозанова


Башар Рахал на помощ на Николета Лозанова
Снимка: ПР Привличане

Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната плеймейт звезда на България, която ще дебютира като актриса в българския филм "Привличане", получи спешна помощ от продуцента на лентата Башар Рахал.

Красавицата трябваше да озвучи своите реплики във филма, но нямаше как да дойде в студиото в София. Специално за нея бе наето такова в кипърската столица Никозия, където Николета се намира в момента. Башар от разстояние уредил всички подробности: озвучител, сценарий, музикално оформление и цялостен комфорт, за да може Лозанова да влезе максимално в своята роля. Продуцентите пазят в строга тайна коя е Николета в "Привличане". Това ще стане ясно от 23.02, когато филмът тръгва по кината в цялата страна.

За да бъде абсолютно перфектна в своето изпълнение обаче, Николета много държала да получи най-точни напътствия. Поради тази причина Рахал смело влязъл в ролята на режисьор и се притекъл на помощ, разигравайки етюди и споделяйки техники от американската актьорска школа. Цялата ситуация се разиграла пред смаяните погледи на посетителите на известно столично заведение, където в този момент актьорът обядвал.  В крайна сметка записът минал идеално и в момента Николета се е отдала отново на заслужена почивка в слънчев Кипър.

Ролята в "Привличане" ще е първият кино дебют на Николета Лозанова, която силно се вълнува за участието си. Тя е сигурна, че ще изненада не само хилядите си фенове, но и критиците, които жадно чакат да проверят артистичната й дарба.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама