Белослава ще представи новата си песен пред публика


Белослава ще представи новата си песен пред публика
Снимка: Sofia Live Club

На 31-ви май, четвъртък, Белослава ще представи най-новата си песен „Дай ми време“. Мястото е Sofia Live Club, а моментът повече от подходящ. Ще посрещнем златните летни дни с последния клубен концерт на певицата за този сезон!

„Дай ми време“ е първият сингъл от предстоящия пети студиен албум. За създаването му, Белослава е вдъхновена от времето, което ни изпраща ежедневни изпитания и е въпрос на мъдрост, разум и отдаденост да превърнем живота ни в честна и щастлива съдба. Песента е сътворена, за да бъде прегърната от всичките ни сетива, изтанцувана и преживяна с радостни емоции.

Антони Рикев – WahTony създава музиката и аранжимента, а песенната част и текстът са творение на Белослава. Завладяващите вокали на Елена Кокорска пригласят в песента и отвеждат слушателя в магичен свят, от който трудно можеш да си тръгнеш.

Предстои заснемане на клип към „Дай ми време“, в който Белослава за първи път ще се включи с танцовите си умения. Още едно доказателство, че сингълът ще предизвика танцувалните ви умения, а за случая ще са ви необходими най-удобните обувки.

На 31-ви, музикантите, с коите Белослава ще ни инспирира ще са Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Тодор Бакърджиев - тромпет, Димитър Бакърджиев - саксофон, Мартин Йотов - тромбон, Елена Кокорска – вокали и фънки сетовете на Десислава Андонова а.к.а. Desy.

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама