Благотворителен концерт в София ще подкрепи кампанията "От любов към живота"


Благотворителен концерт в София ще подкрепи кампанията "От любов към живота"
Снимка: Avon

Благотворителен концерт в София ще подкрепи тазгодишната кампания Avon срещу рака на гърдата "От любов към живота". Концертът ще се проведе на 6 юли (петък) от 19.30 часа в плувния комплекс "Люлин Бийч Рестарт" (адрес: София ул. Джавархарал Неру 30).

В събитието ще вземe участие Радостина Йовкова, солист в НФА "Филип Кутев", която също е и един от вдъхновените и мотивирани Посланици на хуманността на Avon. На сцената на концерта ще се изявят безвъзмездно също и Фолклорен ансамбъл "Пламъче", поп изпълнителката Клавдия, детски балет "Орфей" от 45-то ОУ. Организаторите са подготвили още много изненади, както и томбола с награди за гостите.

Всеки, които желае да се наслади на концерта и да бъде част от кампанията, може да закупи покана за концерта на стойност 9 лв., към която ще получи като подарък розов благотворителен продукт. Поканите могат да бъдат поръчани на Представителите на Avon и на мейл avonzona111@abv.bg.

100% от печалбата от розовите благотворителни продукти, Avon и през тази година ще дари на своя партньор в България – фондация "Една от 8". Събраните средства отиват в подкрепа на жените, борещи се с рака на гърдата и техните семейства и се изразяват в осигуряване на безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа помощ.

В сърцето на благотворителна кампания "От любов към живота", която се провежда за 17 поредна година в България и тази година са Посланиците на хуманността, избрани сред Представителите на Avon от 20 града в България. Тяхната основна задача ще бъде да популяризират кампанията и да разпространяват посланията й до колкото се може повече хора. 35-те дами са представители на различни градове.

В рамките на инициативата предстоят много активности, сред които турне "БЛАГОДАРЯ от любов към живота". То ще премине по Пътя на надеждата през основни градове в страната. В определени дати там ще бъде разположен специален щанд, на който хората ще имат възможност да научат повече за "От любов към живота", да поръчат своя розов продукт в подкрепа на кампанията и да се забавляват с интерактивните игри и занимания. Кампанията ще бъде съпътствана и от локални инициативи в цялата страна, които ще бъдат организирани от Посланиците на хуманността и също ще имат за цел да съберат средства за каузата. Повече информация за инициативите можете да откриете на thankyou.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама