Блатечки с "Бързи и яростни" по български


Блатечки с "Бързи и яростни" по български

Истински екшън и хубава любовна история ще предложи най-новият български филм "Бензин", разказа Асен Блатечки. В студиото на "Здравей, България" актьорът разкри любопитни подробности за своя режисьорски дебют, който предстои да влезе в кината през май.

Асен Блатечки се изявява не само като режисьор, но и като актьор, като във филма участват още две лоши момчета на българските кино и театър – Калин Врачански и Башар Рахал.

Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в "Бензин" зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack.

"Този филм е една много красива любовна история. Поне аз досега не съм виждал такъв сюжет. Манияк на тема коли, много добър автомонтьор и състезател, на който му се случва трагедия. Влиза за 15 години в затвора. Излизайки, попада в съвсем нов свят", разказа преди време Блатечки, който заедно със съпругата си Екатерина Горанова влиза за първи път в ролята на режисьор.

Голяма част от снимките са реализирани във Варна, като работата по филма продължава 10 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама