Бляскави рокли и гаф на премиерата на "Тор: Рагнарок"


Бляскави рокли и гаф на премиерата на  "Тор: Рагнарок"
Снимка: Getty Images/Guliver

Чаканото продължение на киноприключението "Тор: Рагнарок" направи своя световен дебют на червения килим в Ел Ей. Звездите от филма и техните половинки, както и редица гости, впечатлиха всички с бляскави рокли, широки усмивки… и един гаф в социалните мрежи.

Кейт Бланшет, Елза Патаки и Теса Томпсън се превърнаха в център на вниманието със своите прелестни тоалети. А сред присъстващите се отличиха Мат Деймън и половинката му, както и брата на Крис Хемсуърт – Лиъм и годеницата му Майли Сайръс. Последните се превърнаха в най-обсъжданата двойка през седмицата, тъй като не са имали публична поява заедно повече от година.

И докато повечето мъже бяха заети да споделят със зрителите и своите близки еуфорията от дългоочакваното продължение на филма, Марк Ръфало се превърна в център на внимание в социалните мрежи, като за малко не разкри филма на целия свят. След като направи лайф стрийминг от премиерата в своя профил в Instagram, той забрави да изключи видеото и прибра телефона в джоба си, което позволи на феновете да чуват всичко, което се случва в залата. За радост на всички, участвали в създаването на продукцията, Марк се сети да изключи стрийминга преди да е разкрил фатално много от "Тор: Рагнарок".

Филмът тръгва по кината на 27 октомври.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама