Броени часове до шоуто на Thievery Corporation в София


Броени часове до шоуто на Thievery Corporation в София
Снимка: EventEase

"Вълнуваме се да се върнем отново в България" - споделят Thievery Corporation, които нямат търпение да прекарат няколко дни в слънчева София. Култовият американски проект се завръща в България в пълен състав и с чисто нов албум. Дългоочакваното събитие ще се проведе в Парка на Летище София, тази събота – 2 юни.

Българската публика е една от първите в света, която има страхотната възможност да види шоуто на кралете на лаунджа, част от турнето по представянето на "Treasures from the Temple", под открито юнско небе с декор от излитащи и кацащи самолети. 

Пилотния сингъл "Voyage Libre" слушайте:

Преди появата на Thievery Corporation, сцената ще бъде завладяна от Иван Шопов и Авигея, които ще открият концертната нощ с извънземна смесица от електроника и български фолклор.

Музикалното оформление преди Иван Шопов и Авигея, и след Thievery Corporation, е поверено на Илко Михайлов (Unkle Billy).

Последни бройки билети могат да бъдат намерени в НДК, OMV, Booktrading, На Тъмно, както и в мрежата на Ticketportal.bg и онлайн директно ТУК!

Билети ще могат да бъдат закупени на място, като цената на първите 100 ще бъде от 65 лева, след изчерпването им - 70 лева.

В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар.

За да бъдат избегнати опашки и струпвания на входа, е препоръчително идването навреме.

Следете актуални подробности в страницата на събитието във Facebook.

Вратите на Парка на Летище София ще отворят в 21:00 часа, а входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метро станцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама