CECA снима клипа на "Trepni" в България


CECA снима клипа на "Trepni" в България

Очарована от любовта на българската публика, примата на Балканите Сеca избра да снима видеоклипа към най-големия си хит "Trepni" не къде да е, а именно в България. Решението на сръбската певица, която ще зарадва всички свои фенове у нас с два впечатляващи концерта на 16 и 17 март в зала "Арена Армеец“, е продиктувано от факта, че песента се превърна в истинска сензация у нас. За това със сигурност е допринесъл футболистът Валери Божинов, който взриви интернет пространството със своите изпълнения на парчето.

Мястото и датата на снимките на видеоклипа се пазят в дълбока тайна. Известно е само, че за целта СЕСА ще доведе най-добрите сръбски професионалисти, за да заснемат най-дългоочакваното видео.

Специалната изненада от страна на балканската певица за всички нейни почитатели у нас е, че световната премиера на въпросното видео ще се проведе на двата й концерта през март в "Арена Армеец".

Мегахитът “Trepni” е едно от парчетата, включени в най-новия албум на СЕСА – “Autogram”. 11-те невероятни композиции разбиват всички музикални рекорди не само в западната ни съседка, но и на Балканите. В един от най-големите сайтове за видео споделяне “Trepni” има близо 35 000 000 гледания.

Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама