DARA виси на 5 м от земята в "Родена такава"


DARA виси на 5 м от земята в "Родена такава"
Снимка: Вирджиния Рекърдс

DARA отново приковава вниманието, този път с новия си проект "Родена такава“, чиято премиера онлайн и в ефир е днес, 10 март.

Песента е експлозивна комбинация от трап, рага и денсхол бийтове. Тя е съавтор на музиката заедно с Pavell и Николай “X” Николов, които стоят и зад успеха на предишния й сингъл. Текстът на парчето е дело на двамата хитмейкъри и дуетната половинка на Pavell – Venci Venc’. 

Екип, начело с режисьора Люси Иларионов, хореографа и сценарист Милен Данков и оператора Георги Марков, е заснел видео, в което DARA е по-впечатляваща от всякога. Тя е преодоляла страха си от височини, за да бъде издигната с въжета до 5 метра над земята като истинска екшън героиня. За "полета“ са й помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа "Ковачеви“.

Младата поп сензация демонстрира както неподражаемите си танцови умения, така и таланта си на хореограф – движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от Studio 121 в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама