Диляна Попова ще участва в "Оркестър без име"


Диляна Попова ще участва в  "Оркестър без име"

Чаровната актриса и модел Диляна Попова влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас "Оркестър без име". На 1 ноември на сцената на "Арена Армеец" брюнетката ще се превъплъти в ролята на красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.

След като зад гърба си вече има няколко успешни участия в български сериали и филми на голям екран, актрисата от "Стъклен дом", "Love.net" и "Секс академия: мъже" с голямо желание се впуска и в изцяло ново за нея предизвикателство – мюзикъл.

В ярко комедийния спектакъл харизматичният модел ще си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Компания на Гъмов и Диляна Попова в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл ще им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и със специалното участие на великия Георги Мамалев.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама