Дрейк обра наградите на "Билборд" (видео)


Дрейк обра наградите на "Билборд" (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Дрейк стана големият победител на наградите на списание "Билборд", които бяха раздадени вчера на церемония в Лас Вегас. 

Канадският музикант, продуцент и актьор спечели отличието за "Най-добър артист" на годината. Той получи цели 13 статуетки от престижното музикално списание, сред които за "Най-добър артист в "Билборд 200" и "Най-добър изпълнител в "Билборд 100". Така той стана изпълнителят с най-много награди в една година, побеждавайки рекорда на Адел, която през 2012 грабна 12.

Бионсе беше отличена като "Най-добра изпълнителка", "Най-добър артист в R&B стила", както и "Най-добър R&B албум" за "Lemonade". Тя беше наградена с общо 5 статуетки, но не присъства на събитието заради напредналата си бременност.

Сред останалите отличници са Зейн Малик - "Най-добър дебют", Twenty One Pilots - "Най-добро Дуо/Група", а Metallica спечелиха в категорията "Най-добър рок албум на годината".

Джъстин Тимбърлейк победи в категорията "Най-продавана песен" за "Can’t Stop The Feeling", а Блейк Шелтън за "Най-добър кътри изпълнител".

Шер, която навърши 71 години, беше удостоена с наградата Икона. Певицата изпълни хитовете си "Believe" и "If I Could Turn Back Time", облечена в оскъден блестящ тоалет. 

 

Майли Сайръс изпълни новата си песен "Malibu", която е посветена на годеника й Лиам Хемсуърт. На сцената тя се появи облечена в бели къси панталонки, блуза, шапка. Певицата беше много развълнувана и се разплака на края на изпълнението си.

 

Селин Дион изпя хита си "My Heart Will Go On" от филма "Титаник" по случай 20-годишнината му.

 

ВИЖТЕ РОКЛИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама